Post by lopubcopoxi on Feb 5, 2022 10:23:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени за генериране на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
Много твърди нива. Бустерите са много скъпи. Човек трябва да положи толкова много усилия, за да премине нивото. точките на ниво са много по-малко. Разочароващо 😞. Излизане от играта завинаги 🤮
💜❤
Добре дошли в Homescapes, най-сърдечната игра от поредицата на Playrix's Scapes ™! Решете пъзели match-3, за да възстановите прекрасно имение на зелена
Печеленето на монети е наистина трудно и е малко скъпо, когато става въпрос за възстановяване на живота и закупуване на някои ходове, може би трябва да увеличите монетите във всяка мисия и също така да добавите звезди във всяка мисия играта беше добра, но лоша, когато става въпрос за награда
Играта ме изхвърля откакто започва новия сезон, след като се появява прозорец с изображението
Играта от забавна се превръща в манипулация .(гадна ). Ламтиш за пари !!!
Новинарски Steam център
След актуализиране на играта тя винаги показва бавна мрежова връзка. Вече почти месец не работи отново. Не се отваря без разговори за изпращане на съобщение до поддръжката от приложението
Това беше една от моите стартиращи игри. Аз съм на ниво 3k+. Когато отида да отворя играта, получавам съобщение, че не мога да отворя нова зона (в която не бях). Бавна интернет услуга (която в момента беше на пълни барове). Играта преминава в цикъл на стартиращата снимка и след това трябва да рестартирам телефона си, само за да накарам играта да се изключи. толкова съм ядосана. Изглежда, че няма да мога да продължа след толкова време. Има ли нещо, което може да се направи освен деинсталиране и стартиране ОТНОВО?!?!
Абсолютно е гадно. С напредването на нивата има твърде малко ходове за решаване на пъзелите, без нито да преигравате едно и също ниво дни наред, нито да харчите пари. Необходими са твърде много звезди за всяко отделно нещо в къщата и това става изключително разочароващо. Изтеглих това, за да печеля монети в друга игра и не успях да завърша тази цел поради ужасно трудни по-високи нива.
Homescapes Інше fvn
На 350 ниво официално изтривам играта, изморена от невъзможни нива, които с дни не мога да мина при целодневно игра.
Това беше единствената игра, която играх! Моят абсолютен фаворит. Докато не се актуализира. Сега го отварям и ми дава награда за нещо и казва щракни, за да продължа и след това, когато го направя, цялото приложение просто се затваря. Това е един безкраен цикъл и не мога да играя. Ако трябва да го изтрия, ще се ядосвам, защото похарчих МНОГО пари за тази игра! Моля, поправете това!
Страхотен дизайн за забавни игри, но става безинтересен, когато HV играете игра, подобна на бонбони, за да събирате бустери и не можете да спечелите. Дават ви се 10 хода, за да направите много. Това трябва да се подобри или всички лица ще загубят интерес.
Загуби време
Изтеглете Homescapes APK 5.0.3 - най-новата версия - RollingAPK
Не се актуализира
След актуализацията ме изхвърлят от играта. Не мога да играя изобщо. Деинсталирах два пъти и пак не става. Моля, поправете този проблем в актуализацията, тъй като не мога да играя. 😞
Някои нива няма как да деминат, без да имате помощ от бомбичките, чуковете и т.н Разбирам, че искате парички, а не да играете безплатно, но е много нахално направено. Поради това не я препоръчвам на никой.
Обичам играта, но почти се отказвам... Нивата понякога са твърде трудни и има чувството, че никога няма да успеете да свършите нещо. Ако тези неща бяха уредени, бих бил наистина щастлив 😊
Обичаме тази игра, децата ми и аз. Това е нашето приложение за игра номер 1. Никога няма да ви омръзне с различни задачи. Много предимства и нови предизвикателства всеки ден, поддържа го вълнуващо като първия ден, когато сте я играли, дори след месеци... перфектна игра за убиване на времето, особено когато чакате на дълга опашка.
Homescapes Gündelik bfzk
Толкова е интересно
Здравейте, тази игра е толкова добра, но защо нивата са безумно трудни, трябва да купуваме бостъри с пари и монети. Лоша логика коригира този бъг
Играта беше добър губещ време досега. Играта продължава да се срива, когато се опитвате да приемете награда. Преинсталирах и пак се срива. Деинсталиране за сега.
Супер е играта
изтегляне Homescapes apk най-новата версия Game от ...
По принцип добре е измислена игра... НО от седмицата няма звук или пък на моменти има пръщене. И СА ИМ ОТВРАТИТЕЛНИ СЛОЖНИТЕ И СУПЕР СЛОЖНИТЕ НИВА (Лесно се минава само ако имате някакво време на безкрайни животни). Последен път 3 дни не даде да мина супер сложното ниво, за малко пак да я изтрия играта! Господа, грижещи се за играта НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - ИГРИТЕ СА ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ, А НЕ ДА ТЕ НАТОВАРВАТ И НЕРВИРАТ!
И сега трябва да „понижа“ от 4 на 2 звезди...защото друг проблем беше причинен отново от актуализация....играта продължава да излиза, ако искам да поискам животи от или да дам животи на съотборници или ако искам да проверя напредъка си в турнира.
West Gunfighter Veiksmas izfr
Игра Домашни пейзажи възпроизвеждане на цял екран, Homescapes популярен в категория Приключенски игри идеален за добро прекарване онлайн, напълно безплатно
Не може да се Актулизирам играта не ми оттрвяря
Играта беше забавна, но понякога разочароваща. Невъзможно е да завършите една от преработените стаи, без да харчите много време и пари, така че имах достатъчно. Изтривам приложението.
Хубава игра, но някои предизвикателства са просто твърде много. Може да бъде заседнал в един пъзел в продължение на СЕДМИЦИ, освен ако не искате да продължите да хвърляте пари в него, докато не бъде решен
Готина е играйте я
Прекалено тежка, огромна игра.
Забива на креслото и до там,оправете я
Обичам мини игрите, това е първият път, когато виждам, че всъщност поставяте мини игрите в рекламите хахахаха
Homescapes Казуальные ssqb
След последното актуализиране не ми излиза на целия екран
Изглежда, че всяка седмица има актуализация. Играйте всеки ден. Тези актуализации ме убиват. Току що актуализирах преди 2 дни и сега отново ето още един. Няма достатъчно мини игри.
Homescapes ง่ายๆ rda
Играта не е лоша , но малко е много дразнещо да даваш звезди за глупости...
Това е страхотна игра, но аз съм останал на ниво 24, тя просто ви дава десет хода и 40 камбани и книги за събиране, само с 10 хода, толкова е несправедливо, сякаш иска да загубите нивото и целия си живот , но бих препоръчал, тъй като е доста релаксиращо и забавно за игра.
Това е най-лошата игра, която някога съм тествал! Ако тази компания иска да спечели пари, има много други начини. Повечето от нивата за начинаещи са изключително трудни и невъзможни за завършване. Това прави играта стресираща. Ако обичате да плащате за бустер всяко ниво, това е вашата игра.
ок
Homescapes Εύκολα jaz