Post by lopubcopoxi on Feb 5, 2022 10:38:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti daug raktų ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Cooking Mama: Let's cook! Eğitici bzsd
Cooking Mama: Let's cook! სასწავლო orp
Rocket Punch! Пъзели cwuc
Galiu pasakiti tik tai kad normalus zaidimas meginkit.
Baisu
Negalėjau žaisti daugiau nei vieno lygio, kol nesužinojau apie kelis naujus mobiliuosius žaidimus ir dvidešimt aštuonis kartus man buvo pasakyta, kad valstybinis ūkis yra mano kaimynas. Tai, ką aš bandau pasakyti, yra tai, kad šis žaidimas yra pilnas erzinančių reklamų.
Jis vis griūva. Aš net negalėjau pradėti recepto.
Tai nėra labai gerai, aš net negaliu pagaminti jokių pagal užsakymą patiekalų, o patiekalai gaminami tiek ilgai
?
Man patinka, kad tai smagu ir moko vaikus gaminti, bet grafika bloga ir kiti dalykai, bet visus žaidimus bent kartą reikia atnaujinti, todėl, mano nuomone, žaidimas būtų geresnis
Mamos gaminimas yra geriausias, tačiau tam tikrų dalykų paruošimas užtrunka šiek tiek ilgiau.
Per daug vyksta!! Jie bandė pridėti per daug funkcijų, o ekrane vienu metu yra BŪDAS daug iššokančiųjų langų ir dialogo langų... būtų labiau norėję, kad viskas būtų paprasta. Nereikia maišyti restorano, ūkio, sodo, žvejybos ir kt. simuliatorių.
Graži grafika, bet ji labai erzina. Labiau erzina eilutė „net geriau nei mama“. Duhhh ir per daug paspaudimų, labai painus žaidimas
Norėčiau, kad čia būtų blynų, keptų makaronų, gruzdintų bulvyčių, dinamito!! Dinamitas yra pipiras, kurį apvyniojate lumpia įvyniojimu! Jo sho guuud!! Ir man tai patinka!! Ačiū už programėlę! Aš tikrai tai vertinu!! (Atsiprašau už blogą gramatiką -3-"
Na, tai puiki programa, bet iš pradžių naujiems žmonėms (bent jau man) ji šiek tiek glumina, nes čia ir ten yra daug valdiklių, o naujiems receptams reikia daug monetų / pinigų. Be to, tai nuostabi programa!
Jokio nurodymo. Tai tiesiog įveda jus į gilumą, bet sako „daryk taip, kaip pavyzdys“, kai tokio nėra.
Prireikė per daug laiko, kol nebuvo ruošiamasi, pirmiausia turėjau 15 minučių glostyti viščiukus. Taip pat labai erzinantys garsai
Tai labai labai smagus žaidimas. Yra tiek daug receptų, tokių kaip gruzdintos bulvytės, pyragaičiai ir kai kurie ne daržovių receptai, o ingredientai ir veiksmas, naudojamas šiame žaidime, yra tikri, kad žaisdami šį žaidimą galėtume sukurti tikrus receptus. Tai įdomus 3D žaidimas, man labai patinka šie žaidimai, todėl duosiu jam ★★★★★5 žvaigždutes.
Tai naudinga vaikams, nes kai jie gauna kitų, jie gali gaminti tai, ką mato, pavyzdžiui, daržoves ir vaisius, dykumą ir pusryčius, kuriems patinka ittttt!
Labai erzina, per daug skelbimų ir grafikos yra per sudėtinga.
Reklamos simuliatorius!! NE Pegi 3!! Žaidimas atrodo sąmoningai sunkus priversti žaidėjus žiūrėti reklamą!!!! Baigėte lygį? Žiūrėkite REKLAMĄ, kad gautumėte savo monetas! Skelbimas, kuriame mano 4 metų dukra prašoma patikrinti, ar ji neserga LPI!!!! Iš tikro !? Pranešant apie šią programą, vaikams skirtuose žaidimuose neturėtų būti rodomi suaugusiesiems skirti skelbimai! Akivaizdu, kad tik dar viena gobši korporacija, bandanti daug užsidirbti pinigų iš vaikų.. šlykštu. Taip pat labai apmaudu, kai reikia nuolat žiūrėti skelbimus, o ne žaisti!!
Šis žaidimas buvo toks puikus, kai tik pradėjau, tada supratau, kad už kitus receptus reikia mokėti. Linkiu, kad neįtrauktumėte mokėjimo už kitus receptus.
Sudas
Labai patiko man šis žaidimas
Nuo vaikystės pasikeitė, man patiko senoji versija. Grąžink, prašau
Gerai
Tai geras žaidimas, bet linkiu, kad gal visi receptai būtų nemokami, prašau padarykite juos visus nemokamai😭🙏
Būčiau jį pasilikęs, jei nebūtų tiek kartų reikėję žiūrėti reklamą, kad užsidirbtumėte pinigų.
Esu linksmos nuotaikos. Taigi, mes nepilstysime butelių, nes vienintelis dalykas yra tai, ką noriu sužinoti iš įdomių faktų per visą maisto gaminimo pamoką. Tiesą sakant, manau, kad aš ir mano kolegos norėtume ruošti įvairius patiekalus ir atsakyti į toliau nurodytas užduotis, susijusias su sudėtingais mini žaidimais, tokiais kaip ūkininkavimas, žvejyba, sodininkystė, apsipirkimas, meno kūriniai ir užsakymai su šiais klientais be pakankamos pažangos. tapo vaikinu, kuris sako: „Aš tau taip sakiau“.
Man tai tikrai nepatinka dėl grafikos. Žinote, ne tik tai, bet ir žaidimas yra tikrai labai sunkus. Atsiprašau, bet nekenčiu šio žaidimo.
Man patinka ši programa, bet vienintelė, kuri išlaiko 5 žvaigždutes, yra saugykla. Jis užima daug vietos mano saugykloje, todėl turiu ištrinti kitus dalykus, kad galėčiau žaisti.
Žaidimas geras, bet vienintelė problema, kad smagiai praleisti laiką mokama
Užima daug vietos, bet šiaip man vis tiek patinka. Man labai patinka gaminti maistą, o ši programa išmokė mane tiek daug dalykų, kurie galėtų padėti gaminant maistą. Tiek daug funkcijų, kad tai tikrai neįtikėtina. Ačiū!